De praktijk

Bij Van Steendelaar Tandartsen in Zeist bent u verzekerd van professionele tandheelkundige zorg. Onze ervaren tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten helpen u graag bij het gezond maken en gezond houden van uw gebit. U kunt bij ons terecht voor:

  • Professionele complete mondzorg
  • Ervaren tandartsen en specialisten
  • Een persoonlijke behandeling
  • Cosmetische tandheelkunde

Maak een afspraak      Inschrijven nieuwe patiënt

steendelaar-praktijk

Openingstijden

  • Maandag 08.00-12.00, 13.00-17.00
  • Dinsdag 08.00-12.00, 13.00-17.00
  • Woensdag 08.00-12.00, 13.00-17.00
  • Donderdag 08.00-12.00, 13.00-17.00
  • Vrijdag 08.00-12.00, 13.00-17.00

Tandheelkundig team Van Steendelaar Tandartsen

Ons team bestaat uit gedreven tandartsen, mondhygiënisten en preventieassistenten bij wie uw welzijn en comfort altijd op de eerste plaats staat. De voordelen van tandartsen die in teamverband werken zijn groot. Zo kunnen wij onderling kennis en ervaringen delen en elkaar advies geven.

Ondanks de grootte van ons tandheelkundige team, hebben wij in onze tandartspraktijk gekozen voor een één-op-één-relatie tussen u en uw tandarts. U zult daarom altijd behandeld worden door uw eigen tandarts en assistent. Tevens zullen alle behandelingen volledig worden uitgevoerd door uw tandarts. Onze tandartspraktijk gaat niet mee in de trend om delen van de tandheelkundige behandeling uit te laten voeren door assistenten of mondhygiënisten.

Preventiebehandelingen worden uitgevoerd door uw eigen preventieassistent of mondhygiënist. Dit geldt voor afspraken die aan onze balie, telefonisch én online worden gemaakt: u zult altijd door uw eigen tandarts of mondhygiënist worden behandeld.

Specialisaties

Bij Van Steendelaar Tandartsen hebben wij ervaring met een breed scala aan gespecialiseerde tandheelkunde. Een aantal van onze tandheelkundige specialisaties vindt u hieronder.

Cosmetische tandheelkunde

Wanneer u niet tevreden bent over de uitstraling van uw gebit, kunt u bij ons terecht voor verschillende cosmetische behandeling. Een aantal behandelingen die wij uitvoeren zijn onder andere het bleken van tanden, het plaatsen van facials en het plaatsen van implantaten. Wij zorgen ervoor dat u met een mooi wit en recht gebit de deur uitloopt.

Tandvleesbehandelingen

Het hebben van gezond tandvlees is een belangrijke voorwaarde voor een mooi en gezond gebit. Ontstoken tandvlees kan zorgen voor veel problemen. Ook parodontitis – een ontsteking die tot in het kaakbot kan trekken – kan erg schadelijk zijn voor uw tanden. Wij zorgen ervoor dat uw gebit weer gezond wordt.

Algemene tandheelkunde

Natuurlijk kunt u ook bij ons terecht voor periodieke gebitscontroles, het vullen van gaatjes, het plaatsen van kronen en bruggen en alle andere tandartsbehandelingen. Voor informatie over onze behandelingen kunt u kijken op de behandelingenpagina of bellen met 030 – 694 0053.

 

030 694 0053